MIN KONE MARIANNE

Det er det nyeste billede af min kone

Det er det nyeste billede af min kone

Marianne Schroeder Kristensen

Marianne , min kone , som jeg har kendt siden D. 4 marts 2004 , blevet forlovet med hende D. 14 maj 2004 , gift D. 14 maj 2005.

Ja !!

Vi mødtes på internettet , hvor vi skrev lidt sammen , jeg boede i Haverslev og hun boede i Aalborg Vestby , så vi mødtes i Bilka Skalborg D. 4 marts 2004 , hvor vi fik aftensmad i bistroen , og jeg kørte hende hjem , siden har vi ikke været væk fra hinanden i længere tid.

Hun er ansat og udlært bogholder på Aalborg tekniske skole , hvor hun har været i over 25 år , på kontoret under bogholderiet , hvor hun faktisk har været hele vejen rundt , både i kreditor og debitor.

Hun er hovedansvarlig for årsregnskabet , og tovholder og ansvarlig indenfor deres regnskabs program Aquola.

Hun er også den person på kontoret der kender flest ansatte , blot udefra personens initialer , plus at hun kan huske 100 vis af firmaernes cvr numre i Nordjylland.

Folk der tror at det ikke er hårdt at sidde på kontor , og at det blot er en loppetjans , skulle prøve at have 100 vis af bolde i luften plus at telefonen ringer konstant , istedet for at gå og daske i en butik dagen lang , hun har også løbende haft efteruddannelse indenfor regnskab , og er også tit med i ansættelses udvalg af nye medarbejdere.

Hun startede som bogholder , inden der var noget der hed internet , og hvor de sad med kassebøger.

Vi har haft et hårdt og svært samliv , hvor vi har været igennem 12 stk mislykket kunstigbefrugtnings forsøg , plus at jeg blev førtidspensionist , men vi hjælpes ad igennem alt i hverdagen....