RADIOAMATØR - GREJ - TILBEHØR - MONTERING I BIL !!!!!

Radioamatør grej + tilbehør

Alt i RADIOAMATØRGREJ + TILBEHØR!

Jeg kan skaffe alt til radioamatør brug af : Radioer - antenner - strømforsyninger - bordmikrofoner - kabler - kodningsgrej - håndfrisæt til bilen....

Da jeg har en aftale med Bmradio.dk

Så om du vælger at købe direkte hos Brian , og jeg koder din radio , eller får den bestilt hos mig og kodet , eller vælger at få den tilsendt til mig og få den kodet.

Så finder vi sammen en løsning til en fornuftig pris...

Ved bestilling betales der via mobilpay.

Og der aftales alt på forhånd inden bestilling , med hvad der skal laves og kodes på dit grej.

Åbning af radio i Tx - RX udenfor amatørradio båndet udføres kun på følgende radio typer: 

Icom - Yaesu - Kenwood.

Ved specielle radio typer , hvor der skal bruges special kabler , betales for disse af radio ejeren.

Jeg har kodefiler til: 

VHF-UHF- D-STAR.

Alt vedrørende køb af radioer , kan du mail spørgsmål til : salg@sorenoz4skk.dk

VALG AF NY RADIO ?????????????

VALG AF NY RADIO ??????

Ja ! 

Spørgsmålet er stort , hvilken radio skal jeg købe til hvilken pris , og hvad effekt kører den med ?? Hvad bånd ville du køre på ?? VHF - UHF - DMR - D-STAR - HF !!!!

VHF - UHF - DMR - D-STAR = Det er noget der må køres af D-licens Max 50 watt. B - licens Max 100 watt . A- licens Max 1000 watt.

HF må ligeså køres af B-licens Max 100 watt . A-licens Max 1000 watt.

Så derfor er det ikke så smart at folk ligger og køber radioer i uvidenhed om at deres VHF-UHF Radio kører 75-100 watt på en D-licens . F.eks er der Icom 9700 - 7300 - Yaesu Ft.991a - Kenwood TS-2000 , er alle radioer der kan "åbnes" til 27 MHz ( 11.meter ) og ligeså køre VHF-UHF med op til 100 watt.

Hvad er " Dualband " radioer ?? 

Dette er Radioer med 2 modtagere i displayet samtidigt. F.eks Icom 5100 - 9700.

Hvad er DMR ?? Det er digitalt radio fra nærmest repeater ud videre ud på nettet , og rundt til alle Danske repeatere samtidigt. Det er en type radio som F.eks TYT kører , ikke så god lydkvalitet og udbredt sendemasteforhold.

D-star er også digitalt radio , der kører man fra sin radio , til nærmeste repeater , og videre ud på internettet , så man kan lyttes via en " REFLECTOR " i hele verden med blot at have en Icom D-star radio , det er meget bedre lyd kvalitet end DMR , rækkevidden er bedre , og rigtig mange har små håndstationer hjemme fra Icom og opsat et Hotspot " hjemme D-star repeater " som gør at man med meget lav sendeeffekt hjemme , kan køre radio hele verden rundt på sin D-licens , det virker lidt ligesom en mobil telefon , er der god forbindelse virker det perfekt , ellers lyder det som Anders And.

Både DMR og D-star kører på UHF båndet og der er meget bedre rækkevidde på uhf D-star end via DMR , nogle enkelte steder køres D-star også på vhf mode , men ikke udbredt.

Både DMR og D-star skal bruges på følgende måde: Tast ind tæl til 2 , og tal klart og tydeligt men ikke højt..

og tast ud og vent 2-3 sekunder. Fra din makker taster ud til du taster ind igen , for ellers går det galt med at det ikke kan nå at koble ind og ud igen..

Såtænk dig godt om , evt. lån dig frem til en amatørradio ved en der har grej i forvejen , så du ikke køber radioer for kr. 5-15000 og det så ikke er noget for dig , at det er for teknisk eller at du ikke lovligt må bruge det .........