Her er min hjemmeside.... Om mig , min bil og om 3D print

Her ville løbende komme ting om min bil , radioamatør ting og 3D printning.

Der ville blive løbende opdateringer om bl.a:

Bilservice - dæk til bilen 

Køb og kodning af radio grej.

3d printning - 3D printere - filament.

 

KORT SAGT !!

ALT HVAD DU BEHØVER I DIN HVERDAG !!!!

Jeg bor i Magisterparken i Aalborg , og det har jeg gjort siden 2005 , sammen med min kone Marianne , og min datter Josefine.

Marianne arbejder på kontoret i bogholderiet på Tech College Aalborg , og har 25 årś jubilæum D. 1/5-21 , og hun kører i hendes egen lille bil , " Gertrud " som er en Suzuki Ignis , og lige nu har hun det meste af 2020/2021 arbejdet hjemme fra vores stue , på grund af Corona.

Josefine går i 3G på Hasseris gymnasium , og har boet hos os de sidste 3 år , ellers har hun boet sin mor i Ravnkilde.

Jeg er den yngste ud af en flok på 5 børn , 2 drenge og 3 piger.

Og jeg har kun min mor tilbage , der er 78 år , og hun bor i dag i en lejlighed i Hobro , efter at min far i 2014 , pludselig blev dårlig D. 4/6 og faldt om , og døde 5 uger efter , og blev urnenedsat D19/9 , den dag min far og mor kunne have haft Guldbryllup.

Jeg har været i arbejde siden jeg blev 14 år , jeg var først ved landbruget , hvor jeg hjalp til hos Kis Bach på Fladsiggaard , og da jeg gik ud af 10. Klasse på Sortebakkeskole i Nørager , kom jeg på Teknisk skole i Aars , indenfor Autoel , hvor det både var den mekaniske del , plus at det også var den elektriske del af biler , med styringer , radio , gps , video anlæg.

Imens jeg gik på Teknisk skole , arbejde jeg på Dania Jernstøberiet i Aars i rensehuset , på aftenholdet.

Efter endt skolegang , kom jeg ned på Multilite i Hadsund , hvor jeg var alusvejser , og eloplukninger , plus jeg var uderejsende montør , hvor jeg var med til at lave tagvinduer i Rødovre skøjtehal ,da jeg som 21 årig blev påkørt i bobbel folkevogn , af en hjemmeplejebil , kom jeg til skade med min ryg første gang , og der fra begyndte jeg at køre taxa , og har kørt alt fra store limousiner til liftbiler , og lægevagt indtil jeg kom så meget galt afsted , at jeg blev invalid.

Så nu som 45 årig , har jeg et helbred som en 85 årig , og skal holde mange pauser i løbet af dagen , med hviletid.

Det betyder også at jeg tit har min rollator med ud at handle , ellers bruger jeg en kundevogn, for det kan tit være pinligt at bruge rollator som 45 årig , det er kun gamle mennesker der bruger sådan en.

Jeg er smerteplaget 24/7-365 , året rundt , døgnet rundt , har krogede "abefingre " , leddegigt i svær grad , svær spinalstenose ( rygmarvsforsnævring ) , får stærkt smertestillende depot medicin , iform af methadon , lige nøjagtig nok til at jeg lovligt må køre bil , men ikke nok til at holde smerterne væk , men så har jeg valgt at jeg ville køre bil , og bider smerterne i mig , der er kun 2 tidspunkter jeg er smertefri , det ene er når jeg kører bil , og det andet er når jeg har sex. Hvilket man jo ikke kan hele tiden.

Mange mennesker ser mig ikke vise udtryk for smerter eller at jeg klynger - ømmer mig over smerter , men jeg har det tit rigtig træls til hver dag , for der er så mange ting jeg rigtig gerne ville , men må sige fra overfor , så derfor beder jeg om hjælp , hvilket mennesker ikke kan forstå ,så er det at jeg bliver stædig og gør det selv , med 3-4 dage med enormt smerter til følge.

Jeg har lært at leve en hverdag og et liv som invalidepensionist , og får hverdagen til at gå med at lave tingende i små bidder.

I realiteten kunne jeg ikke gå på højre ben , da jeg ikke har føling fra midt lår og ned , men stædighed og kamp , så skal jeg !!!!!

Jeg bor i kvote 47 meter over havet , på toppen af Sohngårdsholmsvej , ovenfor Eternit grunden hvor Føtex ligger på hjørnet.

Og min QTH ( hjemme sende adresse ) , er på toppen af den blok vi bor i , som er 3 etager høj , hvor at mine 3 stk antenner sidder frit , så frit udsyn så når vi står oppe på taget og kigger imod syd , kan vi se Shell tankens lysskilt i Støvring.

Jeg har et højhus som nabo her i Magisterparken , på 15 etager , det ligger øst/vest , så det skærmer for mig imod Pandrup-Kaas , men Hjørring vhf repeateren går fri , sydøst på ligger højhuset på Grøndlandstorv i vejen , så Randers repeateren ligger meget dårligt hos mig , men Yding - Grenå - Skive - Hanstholm - Sæby , ligger med godt signal hos mig.

Jeg har en så høj placering , at når jeg går ud i vores have , svarer det til toppen af Aalborg tårnet.

Jeg har ikke muglighed for at placere mine amatørradio antenner anderledes på taget , for at give bedre udsyn.